sábado, 6 de abril de 2013

L´HORTA VA CELEBRAR LA FESTIVITAT DE LA SEUA PATRONA.

El dia huit de decembre com ya va sent costum, l´Associació Cultural l´Horta va celebrar la festa a la seua patrona de l´horta del camí de Vera, la Immaculada Concepció.
La festa escomença al mig dia en un dinar de germanor junt a tots els festers de l´horta.
A les 18:30h escomençaven els actes organisats per a l´ocasió partint en passacarrer els festers de l´horta cap a l´alqueria on arreplegarem a la nostra Regina de l´Horta 2013 Mª Pilar Moreno i Candela. 
Al aplegar a l´església de Vera la Coral Polifònica de la Universitat Senyor de Valéncia va rebre als festers en una bonica cançó, un a un foren entrant els festers de l´horta a l´Església, l´ultima en entrar va ser la nostra volguda Regina acompanyada pel nostre President de l´Horta i del tabal i la dolçaina.
Unes emotives paraules cap a Mª Pilar i el concert de la coral polifònica de la Universitat Senyor de Valéncia foren les delícies de tots els assistents, Pero això no fou lo  únic que es va fer seguit del concert una descoberta de la Mare de Deu, poesies dedicades a la Patrona de Vera, ofrena de flors pels nostres festers, cants d´Albaes pels cantaors del Puig que emocionaren a festers i veïns, danses Valencianes que mos feren vibrar i  per a colofó la Coral va interpretar el himne Regional. Un castell de focs artificias i un berenar de germanor per a donar per finalisada esta bonica e intensa festivitat de l´Associació Cultural l´Horta.

VOS DEIXEM EN ALGUNES IMAGES DE LA FESTA.































































No hay comentarios:

Publicar un comentario