viernes, 14 de septiembre de 2012

L´HORTA DE VALENCIA REP ALS SEUS PROTECTORS I A LA SEUA REGINA DE L´HORTA.


El passat Dilluns 10 de Setembre l´horta va viure una de les seues festes mes coloristes i multitudinàries.

 Es tractava del trasllat dels Sants Patrons i protectors de Benimaclet i de l´horta de Vera Abdon i Senen "ELS SANTS DE LA PEDRA" Que acompanyats pel so del tabal i la dolçaina, traques i carcasses l´horta els va rebre al igual que a nostra Regina de l´Horta Mª Pilar Moreno i Candela que també fon rebuda en pirops i paraules boniques cap a la nostra maxima representant que vixqué un gran acte de benvinguda al mes pur estil valencià.

                                             

El camí de Farinós es va vestir de gala per a rebre'ls, de principi a fi una gran enramà que fea que el camí es plenara de dolços perfums per les plantes autòctones de nostra volguda horta, romer, llorer, roses, margarites, anís, tomello..
 Tot això en un marc incomparable entre antigues alqueries i emblemàtiques barraques, poguérem gojar al vore a nostra regina plena d´alegria, acompanyada com sempre pel nostre president Manuel Garcia i els festers de l´horta: Paco, Victor, Cristian, Marta, David, Mª Carmen, Laura, Pilar.                                                         
    
Al aplegar a la Ermita de Vera es va disparar un gran Castell de Focs Artificials es cantaren els Gojos als Sants Protectors i es va repartir Orchata i Fartons a tots els assistents.





Vixca la Regina de l´Horta!
i Vixquen els SANTS DE LA PEDRA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario